Vem är vi

Vem är vi


Vi är ett svenskt varumärke baserat på en tradition av äkta hantverk, tidlös elegans och egen design. Vi har designlinjen i Sverige, men vi producerar av de bästa kvaliteterna hos våra utvalda tillverkare i Indien och i nära samarbete med skräddaren och sömmerska.

Granath representerar det bästa av vårt skandinaviska arv och vi erbjuder ett fräscht och flexibelt tillvägagångssätt för dagens garderob och en helhetssyn av det moderna livet, dess komplexitet, rytm och variation.


Vi tar hand om våra produkter genom varje steg i konstruktionsprocessen och betonar material av hög kvalitet, så resultatet av var och en av våra produkter är den perfekta balansen mellan elegans, komfort och skönhet - med andra ord är den gjord att användas och uppskattas.

KLÄDER SOM KLÄR DIG

Ledig elegans och feminint snitt gör våra

egendesignade plagg till oemotståndliga favoriter.

Lättburna och smickrande modeller i storlekar från XS till XXL.

Vi designar själva alla våra mönster. Dessa trycks sedan på tyger i fantastiska material, såsom sidencrepe, sammet och egyptisk bomull. Självklart kan du tvätta allt i maskin.

Det ska vara enkelt att vara snygg.

Inga mellanhänder ger dig dessutom bästa priset.

För att hålla priserna har vi inga butik,

men boka oss med vänner eller håll ”Home parties”.

Vår vårkollektion I har vi nu till försäljning på

Vi har valt att producera i så små mängder att det blir ett speciellt fall om du träffar en annan person på gatan som bär samma kläder.

Vi utvecklar även vårt tryck i vår egen designverkstad.